Så jävla vackert.

Gott nytt år alla (i förskott)! :D

No life.

Prata med den jävla datorn. Jag veeeeet har fan inget liv just nu.

Just nu

Har lyssnar jag på lite musik och har... Allmänt tråkig. Vet att det varit bildbrist på bloggen, men slänger nog in någon bild senare. ;)

Nuuuu...

... Är jag tbx. Sov över hos kompis 2 nätter ist för 1, ahhahaaa. Men jag lever iaf och ska snart sova, är as trött! La oss typ 2/3 och vakna jätte sent, vända lite på dygnet så ska försöka få tbx vanliga rutinerna, (lol). Btw hatar nya Spotify...

Vad fan är grejjen...?!

... Med att jorden ska gå under under nyår, vem fan har sagt det?!?! Asså tror fan inte att den kommer göra det. Bah undra vem fan har sagt att jorden kommer gå under på nyår?! Var det inte typ först 21 Dec 2012?
Skärp er nu!

As taggad!

Mahahahhahaha, senare på kvällen ska jag till en kompis och köra Mw3! As taggad eftersom jag själv inte fick det i julklapp :D (Höhöhööö nörd...) Nejmen aaaaaaaaa. Använda för första gången mina Dr. Martens UTOMHUS i dag... HAHAHAHA, alla antecknar... ANTECKNA DÅ! GÖR DET DÅ! SNABBA PÅ! Jagvet, random.

HAHAHAHAAA!


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Ahhh jag döööör, inget bra på tv, min Ben & Jerry's tog slut, inget gott att äta, as trött, as tråkigt. Kommer seriöst dö D;

Mina favoriter (julklappar) :3

Dom jag blev mest glad av:

Mina coola Dr. Martens (H)

Min fiiinaaa väskaaaa :'D

Julafton!

God jul! Fett sent, men aa... Asså julafton är ju typ snart slut, men ändå :D

Känner mig som en smurf

Sitter och chillar i min blåa onepiece :D Längtar så jäävla mycket tills i morgon!


Sushi

Har precis beställt Sushi med hemkörning... Och om han inte kommer blir jag jävligt förbannad för jag vill ha min sushi! För han lät inte direkt som han fattade vad jag sa, men hoppas det iaf.

J u l l o v !

YEAH JULLOV! Har julstädat lite och gjort i ordning (duuukittiggg) Som vanligt spammas facebook med massa: "Nu är det jullov" saker. Ska snart basta, och sen senare ska jag baka knääckk :D


Nattskena suuuger.

Var hos tandläkaren i dag... Fick en ful, äcklig och dum nattskena. Ska ha på mig den i 3 dygn. Den gör ont och värker och jag ska mörda den!!! Man kan fan inte prata ordentligt i den. Aja, nu ska jag gå ut och köpa lite gooodisss med Helena. Bara för att hon övertygade mig.

Snabb bild

Snabb bild bah för ni ska få nått att titta på :3


Mahaha.

Ska snart ner och kolla på Simpsons och äta lite Ben & Jerry's :3

Förkylning kan dra åt fan.

Såg fan exakt ut som gubben i skolan. Aja, när jag kom hem så åt jag Ben & Jerry's och dåå blev mitt liv underbart igen.

Påtal om hörlurar...

Skulle lägga upp en bild på mina underbara hörlurar *stolt*

Från Wesc :D

NU VETE FAN VAD JAG SKA BLOGGA OM


Mhmmmmm måndag i morgon...

Faaaaaan!

I morgon är det måndag... fml.

Snö


* SMILE *


Lördag

Dåligt väder... Alla bryr sig.

The tandställning is off!


Tar bort tandställningen i morgon!


13 December - Lucia. :D

© :D

RSS 2.0